Izađite svi na izbore

16.05.2017. u prostorijama Mjesnog odbora Studentski grad u Gornjoj Dubravi održan je predizborni skup Stranke međugeneracijske solidarnosti Hrvatske (SMSH). Skup je počeo u 18:00 sati a okupilo se je puno simpatizera stranke.

Skup je predvodio, već svima poznati, gospodin Stevo Živčić, zamjenik predsjednice SMSH. U uvodnom govoru pozdravio je sve okupljene a posebno partnere Stranke međugeneracijske solidarnosti iz Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić 365.

Od poznatijih gostiju na skupu je bio Grgo Jelinić, zastupnik u skupštini Grada Zagreba, glavna tajnica SMSH Zdenka Ninić, saborski zastupnik SMSH Kažimir Varda i predsjednica SMSH Višnja Fortuna.

Također bili su tu predstavnici stranke SMSH iz drugih gradskih četvrti tako da je tu bila gospođa Černi iz Gornjeg grada, Mirjana Novačić iz Peščenice, Albina Benčec iz Donje Dubrave i drugi.

Povod skupa su lokalni izbori. Na ovim izborima birati će se gradonačelnik, članovi gradske skupštine, članovi vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora. Organizator skupa, stranka SMSH, objasnio je okupljenima na kojim mjestima na listama će biti predstavnici te stranke i kako glasati tj. koju listu zaokružiti. Okupljenima je preporučeno da glasuju za listu Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić 365 zato jer na toj listi, iako nisu nosioci te liste, su članovi stranke SMSH.

Razlog zašto bi trebalo glasati za listu Stranke rada i solidarnosti 365, na čelu sa gospodinom Milanom Bandićem je taj što je ta stranka provjereno i dokazano socijalno naj osjetljivija stranka na političkoj sceni u Hrvatskoj a i šire u Europi. Stranka rada i solidarnosti je stranka koja ne najavljuje nove promjene zato jer nove promjene često ne znače promjene na bolje. Do sada je Grad Zagreb davao umirovljenicima sa malim mirovinama besplatni gradski prijevoz, dodatke na mirovinu, davao je financijska sredstva udrugama koje su promicale društveni razvoj i druge socijalno-humanitarne projekte, a puno se je učinilo i na uređenju Grada Zagreba kako bi išao rame uz rame sa drugim Europskim metropolama. S obzirom na sve to navedeno mislim da promjene doista nisu potrebne, nego treba nastaviti samo tako dalje. Stranka međugeneracijske solidarnosti Hrvatske je ušla u koaliciju sa strankom Milana Bandića upravo zbog brige o umirovljenicima, invalidima i drugim ranjivim skupinama a koji su u velikom broju članovi i birači te stranke a također ju podržavaju i velike umirovljeničke udruge Sindikat umirovljenika Hrvatske i Matica umirovljenika Hrvatske.

Zato izađite svi na izbore 21. svibnja. Nemojte glasati za druge nego glasajte za listu Milana Bandića jer tako glasate za sebe, poruka je ovog skupa.

(ZG)