Najava druženja uz glazbu i u 2018.g.

Podružnica Sindikata umirovljenika Hrvatske će i slijedeće godine organizirati sada već tradiocionalna druženja uz glazbu koja su dobro prihvačena kako od članova Sindikata umirovljenika, tako i od novih posjetioca koji dođu nenajavljeno.

I dalje će biti obilje dobre glazbe uz provjerene svirače i mnogo dobre hrane koju će i dalje pripremati vrijedne članice iz Donje Dubrave na čelu sa predsjednicom Albinom Benčec.

Provjereni tim koji organizira ta druženja, osnažen sa stečenim iskustvom u priređivanju i organizaciji istih spreman je za nove pobjede i u novoj 2018. godini. Također je dobro došao svatko tko želi pomoći sa svojim radom ili dobrom idejom u podružnicu.

U oviru druženja uz glazbu biti će organizirano i učanjivanje novih članova u Sindikat umirovljenika i prezentacija ručnih radova koji nastaju u “kreativnoj radionici” koja je dio aktivnosti podružnice. Treba naglasiti da je u “kreativnu radionicu” svatko dobro došao tko želi steči nova znanja u izradi ručnih radova sa nekom novom tehnikom i tako si korisno prikatiti vrijeme.

S obzirom na sve u slijedečoj godini očekuje nas ponovno puno zanimljivih događaja o kojima ćemo pričati i rado ih se prisječati. Najzanimljivij će biti objavljeni na web stranici i facebooku podružnice SUH-a Donja Dubrava.

(Piše: Zlatko Gregurek)