O nama

 Poštovani,

Dobro došli na stranice Sindikata umirovljenika Hrvatske – Podružnica Donja Dubrava Zagreb. Naša podružnica je dragovoljna, nestranačka interesna zajednica u kojoj članovi ostvaruju svoje interese i prava iz socijalnih, ekonomskih i građanskih područja društvenog života.

Sindikat umirovljenika Hrvatske je osnovao podružnicu u zagrebačkoj Donjoj Dubravi sa ciljem podizanja kvalitete i ispunjenosti vremena umirovljenika koji ovdje žive ali i sa zadatkom da ih stručno savjetuje i pomaže kod upoznavanja sa njihovim pravima i mogućnostima iz polja zdravstva i pravnih stvari jer se često desi da se u trenutku potrebe ne zna kome se javiti i kakve su procedure u raznim životnim situacijama.

Podružnica okuplja umirovljenike raznih dobnih skupina, od onih mlađih do onih starijih i pokušava im na razne načine pomoći u prebrođivanju brojnih problema sa kojima se umirovljenici u mirovini susreću.

Na žalost u našem društvu kada se spomene da je netko u mirovini odmah se pomisli da je taj netko manje vrijedan i da je zapravo teret društva, a zaboravlja se da je taj netko cijeli život pridonosio dobrobiti i blagostanju društva. Upravo zato je osnovana podružnica SUH Donja Dubrava da bi se umirovljenici lakše nosili sa svakodnevnim poteškoćama – jer zajedno smo jači, bolje provodimo vrijeme i više znamo.

 

 

Podružnica Sindikata umirovljenika hrvatske u Donjoj Dubravi osnovana je početkom 2014.g. a prvi predsjednik podružnice bio je gosp.Stjepan Vajdić.

25. Studenog 2014. godine održana je redovna izvještajna godišnja skupština podružnice Sindikata umirovljenika Donja Dubrava Zagreb kojom prigodom je izabrano novo rukovodstvo podružnice. Za predsjednicu je jednoglasno izabrana Albina Benčec, za predsjedništvo podružnice izabrani su Ivan Vidak, Aleksandar Vojvodić i Zlatko Gregurek a u nadzorni odbor su izabrane Lidija Krluk i Eva Suša koja je također i blagajnica podružnice.

 

Čime se bavimo:

Kreativne radionice

Novost u našem ogranku je održavanje kreativnih radionica utorkom od 13 – 17 sati. Za sve zainteresirane koji se žele uključiti u kreativnu radionicu kontakt osoba je gđa.Ljiljana, mob: 091/578-7259

Ples i veselje

      Svaku prvu nedjelju u mjesecu održavamo tradiocionalnu zabavu za naše članove. Uz dobru muziku i dobru kapljicu garantirana je dobra zabava.

Druženja u MO Ivan Mažuranić

Svaki utorak održavamo sastanak u MO Ivan Mažuranić Vrpoljska ulica 10. Uvjek je veselo i prepričavaju se razne zgode iz sadašnjosti i prošlosti, ispija se kava i ugodno se provodi vrijeme.

 

Rukovodstvo podružnice:

Predsjednica podružnice SUH za Donju Dubravu

Albina Benčec

Zamjenik predsjednice podružnice SUH za Donju Dubravu

Zlatko Gregurek

Blagajnica podružnice SUH za Donju Dubravu

Dragica Vutuc