Sajam Pravo doba

Otvoren je treći sajam Pravo doba. Sajam se održava na Zagrebačkom Velesajmu a tema je prilagođena osobama starije dobi tj. umirovljenicima. Otvorenje je započelo glazbom mandolinskog komornog sastava Sloga. Organizatori su Grad Zagreb, Zagrebački velesajam i zaklada Zajednički put a pokrovitelj je gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

Sajam je zamišljen kao mjesto na kojem se mogu pronaći korisne informacije a sudionici mogu sudjelovati u zanimljivim programima. Na štandovima izlažu udruge civilnog društva i razne tvrtke. Interes za sajam Pravo doba je iz godine u godinu sve veći što se može vidjeti i u publici i među izlagačima.

Sajam se održava od 18.-20. svibnja. Na sajmu sudjeluje i Povjereništvo Sindikata umirovljenika Zagreb i to podružnice Donja Dubrava i Studentski grad na dan otvorenja tj danas, 19.5. na sajmu sudjeluju podružnice Peščenica i Podsljeme a zadnji dan sajma 20.5. rezerviran je za podružnice Zagrebačke županije Vrbovec i Samobor. Podružnice se na sajmu nalaze štandu gdje izlažu radove koje su članovi izradili na svojim kreativnim radionicama.

Zato dođite svi i posjetite sajam Pravo doba zato jer je sajam pravo mjesto za nove odluke, za učenje, za ispunjenje neostvarenih želja i za vidjeti čime se bave umirovljenici koji su članovi Sindikata umirovljenika Hrvatske.

(ZG)